Δωρεάν Έλεγχος Επιλεξιμότητας για τα Προγράμματα Επιδοτήσεων
Accounting & Bussiness Consulting

Στόχος: η στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης που λειτουργούν υπό συνθήκες take-away, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία τους και η εξυπηρέτηση των πελατών τους υπό το καθεστώς της πανδημίας. 

Ειδικότερα για τη διευκόλυνση της λειτουργίας τους, ακόμα και κατά τη χειμερινή περίοδο, σε εξωτερικούς χρησιμοποιούμενους χώρους, όπου ο καλύτερος αερισμός συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Δικαιούχοι: Επιχειρήσεις εστίασης ανεξαρτήτως νομικής μορφής. 

Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ στους οποίους πρέπει να δραστηριοποιείται η προς ενίσχυση επιχείρηση είναι οι:

  • 56.10 Δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης: Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.10
  • 56.29.20 Υπηρεσίες καντίνας: Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.29.20
  • 56.30 Δραστηριότητες παροχής ποτών: Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.30

Επιχορηγούμενος προϋπολογισμός: μέγιστο ποσό ενίσχυσης ανά επιχείρηση για ένα χώρο εστίασης ανέρχεται σε πέντε χιλιάδες ευρώ (5.000 €)

Ποσοστό ενίσχυσης: υπολογίζεται βάσει των επισήμων δηλωμένων και επομένως αδειοδοτημένων τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.) εξωτερικών χώρων σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και των με κάθε τρόπο παραχωρημένων από λοιπούς φορείς (Δήμους, Λιμενικά Ταμεία, ΕΟΤ κλπ.), καθώς και των εξωτερικών επιφανειών που παραχωρήθηκαν ιδιόκτητων ή/και μισθωμένων.

Καλυπτόμενες δραστηριότητες & δαπάνες: Επιχορηγείται η προμήθεια ενός θερμαντικού σώματος ανά 10 τ.μ. νόμιμα αδειοδοτημένου εξωτερικού χώρου και μέχρι 100 ευρώ για κάθε θερμαντικό σώμα χωρίς ΦΠΑ.

Υποβολή Προτάσεων: Από την επίσημη ημερομηνία προκήρυξης του προγράμματος από 4/1/2021 έως 4/3/2021 (ώρα 17:00).

 

Ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα; 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή καλέστε μας στο  🕿 2167002549

0 Likes
2230 Views

Διαβάστε επίσης

Show Buttons
Hide Buttons