Δωρεάν Έλεγχος Επιλεξιμότητας για τα Προγράμματα Επιδοτήσεων
Accounting & Bussiness Consulting

‘Ενα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τη στήριξη ειδικά των επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης, μέσω του ΕΣΠΑ, σχεδιάζει και θα υλοποιήσει τους επόμενους μήνες η κυβέρνηση. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ώστε το νέο πρόγραμμα να είναι στοχευμένο και να προσφέρει ενίσχυση σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να τις βρει με «ανεβασμένα ρολά».

lianiko-emporio-estiasi-idiotiki-ekpedeusi-nea-prokiriksi-epidotisi-1132x670-1-1024x606  Εστίαση: Νέο πακέτο ενισχύσεων μέσω ΕΣΠΑ lianiko emporio estiasi idiotiki ekpedeusi nea prokiriksi epidotisi  1

Παρά το γεγονός ότι οι τεχνικές λεπτομέρειες του προγράμματος δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες θα προσφέρει χρηματοδότηση σε μια σειρά επιλέξιμων δαπανών που αφορούν τον κλάδο και θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει η αναγκαία ρευστότητα για να επανεκκινήσει όταν αρθούν οι περιορισμοί. Το νέο πρόγραμμα για την εστίαση θα «κουμπώσει», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, και με τα μέτρα που ήδη έχουν ανακοινωθεί και εξελίσσονται όσο διαρκούν οι περιορισμοί (π.χ. ενοίκια, μισθολογικό κόστος κ.τ.λ.).

 

Πάντως ήδη μέσω του ΕΣΠΑ τρέχει το πρόγραμμα για την κατασκευή / αναβάθμιση e-shop, που ολοκληρώνεται στις 24 Μαρτίου 2021, με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ, το οποίο στοχεύει στη  δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19).

 

Πηγή: https://bit.ly/37ExbTq

 

0 Likes
1577 Views

Διαβάστε επίσης

Show Buttons
Hide Buttons