Δωρεάν Έλεγχος Επιλεξιμότητας για τα Προγράμματα Επιδοτήσεων
Accounting & Bussiness Consulting

Πρόσκληση απασχόλησης απευθύνει η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ σε 100 συνταξιούχους πρώην υπαλλήλους του e-ΕΦΚΑ και του Δημοσίου, προκειμένου να συνδράμουν το έργο υποστήριξης των διαδικασιών απονομής συντάξεων σε υπηρεσίες του φορέα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα και Τρίπολη.

Οι συνταξιούχοι υπάλληλοι θα απσχοληθούν με καθεστώς σύμβασης έργου, συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, χωρίς τη δυνατότητα ανανέωσης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων υπαβάλλονται έως την Δευτέρα 10 Μαΐου, εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Να είναι συνταξιούχοι γήρατος, πρώην υπάλληλοι του e-ΕΦΚΑ και των ενταχθέντων σε αυτόν ασφαλιστικών φορέων και του Δημοσίου,

2. Η απασχόλησή τους κατά τον χρόνο της ενεργούς υπηρεσίας τους να ήταν σε αντικείμενα όπως: επεξεργασία των αιτημάτων παράτασης αναπηρικών συντάξεων, απονομή και παράταση του εξωϊδρυματικού επιδόματος, μεταβίβαση σύνταξης λόγω θανάτου, απονομή συντάξεων όλων των κατηγοριών, διαδικασία ελέγχου στην ανακεφαλαίωση του χρόνου ασφάλισης και των εισφορών, καθώς και υποστήριξη της γραμματείας συντάξεων επεξεργασίας των αιτημάτων συντάξεων για τουλάχιστον τρία (3) έτη.

3. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας έως 70 ετών.

Για την υποβολή των αιτήσεων έχει τεθεί σε εφαρμογή ειδική ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) και είναι προσβάσιμη μέσω της διαδρομής www.efka.gov.gr – Αρχική σελίδα – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για Συνταξιούχους – Πρόσκληση για απασχόληση συνταξιούχων πρώην υπαλλήλων του e-ΕΦΚΑ και του Δημοσίου.

Πηγή: https://bit.ly/3esda57

0 Likes
1201 Views

Διαβάστε επίσης

Show Buttons
Hide Buttons