Δωρεάν Έλεγχος Επιλεξιμότητας για τα Προγράμματα Επιδοτήσεων
Accounting & Bussiness Consulting

prosklisi anaptixiaki simpraksi

«Ημέρες Καριέρας: Δικτύωση Ωφελούμενων με Επιχειρήσεις»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) οργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ημέρες Καριέρας: Δικτύωση Ωφελούμενων με Επιχειρήσεις», την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 15:00, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52).

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος, ιδρυτής της Add Advantage, Accounting & Business Consulting, παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα Νεοφυής Επιχειρηματικότητα της νέας Προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη νεοφυούς επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας πολύ μικρών και μικρών, νέων, βιώσιμων επιχειρήσεων με έμφαση σε καινοτόμα σχέδια καθώς και της ενίσχυση της απασχόλησης με την πρόσληψη τουλάχιστον ενός ατόμου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η παρουσίαση της εκδήλωσης.

H εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης 14 «Δικτύωση Ωφελουμένων με επιχειρήσεις – Ημέρες Καριέρας» του έργου «ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ – ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ» της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ στο πλαίσιο του Τομεακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» για την προγραμματική περίοδο 2007-2013».

0 Likes
4092 Views

Διαβάστε επίσης

Show Buttons
Hide Buttons