Δωρεάν Έλεγχος Επιλεξιμότητας για τα Προγράμματα Επιδοτήσεων
Accounting & Bussiness Consulting

ΔΡΑΣΗ 1 – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜμΕ – ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ανταγωνιστικότητας , ο διαθέσιμος προϋπολογισμός της Δράσης 1 – Πράσινος Μετασχηματισμός εξαντλήθηκε για τις περιφέρειες σε μετάβαση, δηλαδή Αττικής και Νοτίου Αιγαίου.

Ο προϋπολογισμός για τις εν λόγω περιφέρειες αγγίζει τα 66.000.000€, με δυνατότητα επιδότησης από 200.000€ – 1.000.000€ για κάθε επιχείρηση. Υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιηθεί εκ νέου, η δυνατότητα οριστικοποίησης υποβολής νέων αιτήσεων, ανάλογα  με την πορεία αξιολόγησης των υποβληθέντων αιτήσεων.

Η συγκεκριμένη Δράση, αποτελεί μέρος της δέσμης δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», που στοχεύει στην αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην μετάβαση τους στην νέα, πράσινη εποχή.  Ανοιχτή παραμένει η Δράση 2 «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση» της ίδιας δέσμης, μέχρι εξαντλήσεως του Προϋπολογισμού. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Δράση 2 στο άρθρο μας Δράση 2 – Πράσινη Παραγωγική Επένδυση.

Επισημαίνεται πώς οι αιτήσεις αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας. Αυτό σημαίνει ότι είναι αναγκαία η έγκαιρη ενημέρωση και υποβολή της αίτησης στα επιδοτούμενα προγράμματα. Δεν ενημερωθήκατε έγκαιρα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Επικοινωνήστε μαζί μας, ☎️ 216-7002549 ή 📩 info@addadvantage.gr

εάν ενδιαφέρεστε να:

  • αναβαθμίσετε την επιχείρηση σας
  • ιδρύσετε τη δική σας επιχείρηση
  • αποκτήσετε λογιστική & συμβουλευτική υποστήριξη
  • λάβετε επιδότηση έως και 100% σε προγράμματα ΟΑΕΔ & ΕΣΠΑ.

 

0 Likes
1597 Views

Διαβάστε επίσης

Show Buttons
Hide Buttons