Δωρεάν Έλεγχος Επιλεξιμότητας για τα Προγράμματα Επιδοτήσεων
Accounting & Bussiness Consulting

Στόχος: η επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού αυτών, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους και να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας τους.

 

Δικαιούχοι: μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά. 

Οι δικαιούχοι διακρίνονται σε:

  • Υφιστάμενες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν συσταθεί έως και την 30.09.2019.
  • Νεοσύστατες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν συσταθεί από 01/10/2019 και μετά, μέχρι τις 07/11/2020.

 

Επιχορηγούμενος προϋπολογισμός: Έως 5.000 € για κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ αλλά σε περίπτωση που τα αιτήματα των επιχειρήσεων που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας υπερβαίνουν τη διαθέσιμη Δημόσια Δαπάνη, το ποσό θα αυξηθεί μέχρι την κάλυψη του συνόλου των αιτημάτων.

 

Ποσοστό ενίσχυσης: 100% του συνολικού προϋπολογισμού της δαπάνης.

 

Η δράση αναμένεται να προκηρυχθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2021 και η περίοδος υποβολής θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες.

 

Ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα; 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή καλέστε μας στο  🕿 2167002549

 

0 Likes
166 Views

Διαβάστε επίσης

Show Buttons
Hide Buttons