Δωρεάν Έλεγχος Επιλεξιμότητας για τα Προγράμματα Επιδοτήσεων
Accounting & Bussiness Consulting

Η Add Advantage υποστηρίζεει την κοινωνική επιχειρηματικότητα

Η Add Advantage σε συνεργασία με την Militos Consulting S.A. υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα που επενδύει γνωσιακό κεφάλαιο για να δημιουργήσει προστιθέμενη κοινωνική αξία. Στο πλαίσιο του έργου Επιχειρώ Κοινωνικά που υλοποιεί η Develop Athens και ο Δήμος Αθηναίων, επεξεργαζόμαστε και στο Β κύκλο του Προγράμματος εξατομικευμένα σχέδια στήριξης και παρέχουμε σύνθετες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε υπό ίδρυση ή υφιστάμενες επιχειρήσεις με κοινωνικό προσανατολισμό. Σε περίοδο κρίσης και με περιορισμένες δυνατότητες πρόσβασης σε χρηματοδοτικούς ή άλλους πόρους, επινοητικοί και εξαιρετικά δραστήριοι επιχειρηματίες μετουσιώνουν τις ευαισθησίες τους σε βιώσιμη και υπεύθυνη πρακτική για την κοινωνία, με την υποστήριξή της Μίλητος. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό το έργο.

 

Τι είναι το πρόγραμμα Επιχειρώ Κοινωνικά

To Επιχειρώ Κοινωνικά είναι μία πρωτοβουλία της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) του Δήμου Αθηναίων.

Το πρόγραμμα «Επιχειρώ Κοινωνικά» φέρνει κοντά τους φορείς της κοινωνικής οικονομίας και διαμορφώνει ένα συνεργατικό οικοσύστημα, μέσα από το οποίο οι κοινωνικοί επιχειρηματίες, οι φορείς υποστήριξης των κοινωνικών επιχειρήσεων, αλλά και το ευρύ κοινό, θα μπορούν:

  • vα συνειδητοποιήσουν καλύτερα τις αρχές και τις αξίες που συνδυάζει το κοινωνικό επιχειρείν
  • να ενημερωθούν πληρέστερα
  • να εκπαιδευτούν επαγγελματικά
  • να πειραματιστούν με νέες μεθοδολογίες
  • να επιχειρήσουν τις ιδέες τους
  • να συνεργαστούν για την εξέλιξη των κοινωνικών δομών στην πόλη της Αθήνας και την υπόλοιπη χώρα

Μέσα από ημερίδες, εργαστήρια και συνέδρια, αλλά και την παροχή εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, το Επιχειρώ Κοινωνικά φέρνει τους κατοίκους της Αθήνας ένα βήμα πιο κοντά στην επιχειρηματική δράση και την θετική αλλαγή.

http://social.developathens.gr/

0 Likes
4618 Views

Διαβάστε επίσης

Show Buttons
Hide Buttons